Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

FAQs

Consulta les preguntes freqüents

Actualment utilitzo un altre software de gestió. Què passarà amb les meves dades?
Podem migrar les dades del seu actual programa de gestió a Clinics, d’aquesta manera podrà treballar disposant de tota la seva informació.
No tinc coneixements d’informàtica i encara utilitzo paper a la clínica, què puc fer?
Clinics no requereix coneixements d’informàtica. És un programa fàcil d’utilitzar, desenvolupat específicament per a metges i auxiliars. A més, oferim formació i atenció continuada als usuaris. El canvi del paper a la informàtica es farà amb total naturalitat.
Clinics és un software “al núvol”, on es guarden les dades?
Les seves dades estan emmagatzemades en un servidor dedicat propietat de la nostra empresa. Li garantim que les dades estan en lloc segur en un centre de dades amb els més alts estàndards de seguretat. Les dades estan a la seva disposició 24h al dia els 365 dies de l’any.
Estic preocupat pel compliment de la LOPD. Clinics compleix amb la llei?
Un dels nostres principals objectius és la seguretat. Clinics compleix escrupolosament amb tots els aspectes de la Llei Orgànica de Protecció de Dades en relació al software de gestió.
No disposo de gaires recursos econòmics però vull millorar la gestió de la meva clínica. Em podeu ajudar?
Amb Clinics no és necessària una gran inversió inicial per començar a treballar. Tampoc requereix equips informàtics especial, per tant no és necessari invertir en hardware. Informi’s sobre els nostres pagaments finançats sense interessos.

Tens dubtes?

Consulta les FAQs o contactan's