Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Preus

Els nostres preus s’adapten a les seves necessitats per tal que pagui només pels serveis que necessita.

Alta de client

Per començar, la posada en marxa del servei, consisteix en un pagament únic de 880€. Duem a terme tota la configuració inicial per tal que el programa s’adapti perfectament a les seves necessitats i pugui començar a treballar immediatament. A més, l’assessorem en tot el que necessiti en cas de dubtes.

 • Agendes
  Creem totes les agendes que necessiti, amb els seus horaris i serveis.
 • Usuaris
  Donem d’alta tots els usuaris i professionals que utilitzaran el programa, cada un amb el rol adequat a les seves funcions per tal de complir la Llei.
 • Catàleg de tractaments
  Introduïm el catàleg de tractaments i preus, privats i de mútua. Posteriorment podrà modificar el catàleg des de Clinics.
 • Facturació
  Creem emissors, series de facturació, tipus d’IVA i tot allò necessari per facturar serveis.
 • Documentació
  Tots els documents de la seva clínica estaran personalitzats amb el seu logo, capçalera, peu de pàgina. A més, ens ocupem d’introduir els consentiments informats, qüestionaris i tota la documentació necessària per començar a treballar.

Quota

Les quotes s'adapten a l'èxit de la teva clínica ja que creixen alhora que augmenten els teus pacients. Inclou tots els serveis necessaris per a la gestió de la clínica.

 • Llicència
  Els clients disposen d’accés il·limitat a l’aplicació, per tants usuaris i llocs com necessiti. Disponibilitat 24 x 7.
 • Atenció al usuari
  Els usuaris poden contactar amb el departament d’atenció al client per telèfon, per correu electrònic i per WhatsApp. Consultes il·limitades amb el seu gestor de referència.
 • Còpia de seguretat
  Nosaltres vetllem per les seves dades i ens ocupem de les seves còpies de seguretat diàries. A més, pot disposar d’una còpia de la seva base de dades sempre que ho necessiti.
 • Actualitzacions
  Totes les millores i actualitzacions que fem al programa les incorporem de forma automàtica a tots els clients.
Mini: 23 €/Mes < 500 Històries 140 € / Semestre
Small: 42 €/Mes 500 - 1500 Històries 250 € / Semestre
Medium: 56 €/Mes 1500 - 2500 Històries 335 € / Semestre
Large: 65 €/Mes > 2500 Històries 390 € / Semestre

Tens dubtes?

Consulta les FAQs o contactan's