Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Testimonis

Dr. Javier Rambla Ferrer
Després de veure molts programes de gestió de clínica, triem Clinics per ser altament intuïtiu, la seva versatilitat, i per la interacció amb els pacients. A més d'això, podem disposar de totes les dades de la clínica en qualsevol dispositiu. La connectivitat amb els sistemes de RX és ràpida i precisa. El recomanaríem sense dubtar-ho.
Dr. Javier Rambla Ferrer, Clínica dental Rambla Ferrer
Dra Yilian Rigo
Portem amb el Software de Clinics fa més de 6 mesos i estem molt contents seu servei és professional, molt modern, sempre hi són per al que necessitis, ara ens plantegem tenir una Clínica mèdica amb paper 0. Moltes gràcies a tot l'equip!
Dra Yilian Rigo, Clinica Dra Rigo Medicina Estética
Noèlia Arraz
Des de fa uns mesos treballem amb Clinics i estem molt satisfets! És un programa molt intuïtiu i fàcil d'utilitzar. Sóc Noelia, Smiles Manager de la nostra clínica i destacaria de Clinics, la professionalitat i l'atenció a client, especial menció per a Anna Ruiz, per ser ràpida, resolutiva i molt amable. 'Experiència totalment recomanable!
Noèlia Arraz, Minim Ortodoncia Invisible
Dr. Joaquim Grau Carbó

Després d’uns anys amb un programa de gestió de “renom”, el qual ens donava molts problemes i ens dificultava la nostra feina, varem decidir canviar a un programa més accessible i proper. El procés de la migració de les histories va ser molt fàcil i des d’aleshores tot són avantatges. Facilitat d’us, interconnexió amb tots els perifèrics  i sobretot, la proximitat i la total disponibilitat a adaptar-se a les nostres necessitats. Podríem dir que et permeten fer  un programa de gestió a mida de les teves necessitats.

Dr. Joaquim Grau Carbó, SG Clinica Dental
Dra. Celia Ruano Calvo

Fa bastants anys que treballem amb el programa Clinics a la consulta i és molt pràctic. Em consta que el servei tècnic quan demanes ajuda o una petició especial treballa el mes ràpid possible per solucionar-ho.

Dra. Celia Ruano Calvo, Clínica Dental Sumo

Els nostres clients

Moltes clíniques ja confien en nosaltres.
Instituto Maxilofacial
Impress
Maxilonet
Maxilart
CRES Clinicas de Medicina Estética y Regenerativa
Tres D
Santa Eulàlia
Imoa
Clínica Mareque
Real Casañas
Centre denal St Martí