Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
10 - 03 - 2021

Servei de Teleconsulta

Servei de Teleconsulta
Els professionals de la salut ens trobem amb un escenari difícil d'abordar en relació amb la crisis sanitària ocasionada per la COVID. Durant els darrers mesos hem vist com els sistemes de salut pública de les comunitats autònomes, hospitals i asseguradores provades, ja han desplegat els seus sitemes d'atenció no presencial per al pacient, és a dir, els serveis de  Teleconsulta.

Vegem-ne alguns exemples:
Sembla que la teleconsulta ha arribat per quedar-se, per aqusta raó Clinics ofereix una sèrie de serveis en telemedicicina que permetran seguir donant servei assistencials als pacients.
  • Minimitzem risc de contagis
  • Evitem desplaçaments innecessaris
  • Reduïm la sala d'espera
  • Assitència domiciliària en cas de confinament

A més a més, el servei de teleconsulta permet integrar un TPV per tal que el pacient pugui abonar el pagament del servei.

Posi's en contacte amb nosaltres per coneixer més informació.

Noticies relacionades

26 - 09 - 2022

Nova integració amb T-Scan

Hem realitzat una nova integració amb equips d'imatge dental digital. Es tracta del sistema T-Scan de Tekscan, especialistes en anàlisi oculisal digital.